Datapolitik

Information vedr. datapolitik på www.dk-vand.org

Indsamling og brug af personoplysninger
Vores website indsamler ikke personsporbare oplysninger om din brug af vores hjemmeside.

Hvis du anvender vores kontaktformular sendes dine data direkte til vores mailsystem via SMTP og opbevares ikke på websitet.

Dine kontaktdata opbevares derefter i vores mailsystem.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes hos os, på computere med begrænset adgang, placeret i kontrollerede faciliteter, og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Der kan dog ikke garanteres 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Brug af databehandlere
Vi anvender et lille udvalg af databehandlere som håndterer eller opbevarer data på vores foranledning i kortere eller længere tid.

Data opbevares kun i begrænset omfang og kun i den periode det er nødvendigt for at levere websitets indhold og services til brugerne.

Google
Analytics og TagManager – www.google.com

Dandomain
Website hosting – www.dandomain.dk

Factor X Adman A/S
Udvikling, drift og support på website – www.fxa.dk

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger som er registreret hos os kan du rette henvendelse via kontaktformularen eller på een af de mailadresser der er oplyst på vores kontaktside.